Nieuw Kijkduin

Nieuw Kijkduin

Categorie:

Startdatum:

2022 – heden

Kanalen:

Voor Nieuw Kijkduin beheren we hun social media-accounts om hun online aanwezigheid te versterken en de betrokkenheid van hun doelgroep te vergroten. Onze social media-strategie omvat regelmatige berichten op platforms zoals Facebook, Instagram en TikTok.

We creëren content dat gezicht geeft aan de nieuwste badplaats van Nederland, de unieke omgeving en alle lokale ondernemers. We stimuleren ook interactie door het beantwoorden van vragen en het aanmoedigen van feedback van volgers.

We gaan langs bij ondernemers, zijn aanwezig op events en denken met met speciale campagnes en de uitvoering. Zo hebben we beelden geschoten tijdens Dinner in The Sky, een campagne met Hans Klok in Kijkduin en hebben we de foto gemaakt voor een poging tot het Guinness Book of World Records voor de meeste honden op de foto.

Onze doelstelling is om Nieuw Kijkduin helpen groeien door middel van social media, waarbij we de merkidentiteit versterken, vertrouwen opbouwen bij hun doelgroep en nieuwe bezoekers aantrekken naar het gebied. We houden de prestaties nauwlettend in de gaten en passen onze strategie aan om de beste resultaten te behalen.

Delen: