Stage Grafisch Vormgever

 

Ben jij op zoek naar een Design stage (grafisch/media) waarbij je niet alleen je design skills gaat verbeteren maar ook jezelf als een professional gaat ontwikkelen? Waar je gaat groeien in snelheid van werken? Kun jij jezelf omschrijven als ambitieus, meedenkend en creatief? Ligt jou passie bij conceptueel, visueel denken en creëren? Dan ben jij de stagiair(e) die wij zoeken voor ons marketingbureau.

 

 

Wat ga je doen?

  • In gesprek met opdrachtgevers
  • Ondersteuning bij marketing- & communicatiewerkzaamheden, zowel op het gebied van content creatie als design
  • Ontwerpen van presentaties en presentatietools
  • Onderhouden/updaten websites op gebied van design
  • Bedenken/creëren van ondersteunende presentatiemiddelen

Daarnaast krijg je tevens te maken met een aantal marketing- en communicatiewerkzaamheden, waaronder het conceptueel brainstormen over marketingmiddelen en te woord staan (per mail en telefoon) van de verschillende opdrachtgevers waarvoor je gaat werken. Je krijgt te maken met een enorme diversiteit aan bedrijven en branches, waardoor iedere dag een nieuwe uitdaging vormt!

 

 

Wij zoeken:

Een creatieveling die flexibel en ondernemend is. Jij grijpt elke uitdaging met beide handen aan en laat jezelf graag van je beste kant zien. Je bent representatief en weet jouw eigen werk moeiteloos te presenteren aan anderen. Ook ben je communicatief heel sterk: mails schrijven en belletjes plegen doe jij zonder problemen en opdrachtgevers voelen zich bij jou direct op hun gemak. Deadlines halen daar krijg jij geen stress van: je hebt veel ambitie en je bent pro-actief (dus je ziet kansen en pakt ze). Visualiseren van informatie beheers je goed en jij kunt je volledig inleven in het vraagstuk. Je kunt je makkelijk aanpassen aan een veranderende omgeving en dus van opdracht schakelen. Je denkt dan ook in kansen en oplossingen en draagt graag eigen ideeën aan. Jij hebt een enorme passie voor je vak, weet goed wat je wilt en hebt je leerdoelen duidelijk voor ogen. Voordat laatste is essentieel om duidelijk te communiceren

 

 

Werkzaamheden

  • Ideeën, verhalen en strategieën omzetten in heldere visuele concepten
  • Presentaties & presentatie tools ontwerpen
  • Het werken met bestaande ontwerpen en huisstijlen en daar creatieve uitingen voor maken
  • Bedenken en ontwerpen van nieuwe huisstijlen (branding), concepten