THIS IS HOW WE ROLL

10

Content Creatie

‘No Story, No Glory.’

Uiteraard ben je als bedrijf uniek, maar ook dan moet je juist onderscheiden van de rest. Door de juiste content te gebruiken en deze zo effectief mogelijk in te zetten, wordt je zichtbaarheid vergroot.

De Hub helpt je daarbij. Aan de hand van jouw wensen en toekomstplannen kijken we naar hoe we op een zo’n effectief mogelijke manier de content kunnen bepalen en deze zo kunnen inrichten voor de juiste toegevoegde waarde voor jouw bedrijf. Uiteraard kijken we ook wat past jouw doelgroep. Dit kan aan de hand van fotografie, video, podcasts, websites et cetera. We gaan voor de optimale verbinding tussen klant en consument.

9

Foto- & Videografie

‘Photography is the only language that can be understood
anywhere in the world.’

Met foto- & videografie kun je een boodschap extra kracht geven. Bij Modern Media Hub hebben we een inhouse foto- & videografen tot onze beschikking die samen met jou een idee tot uiting kan maken. Altijd extreem hoge kwaliteit en een visuele epischheid gegarandeerd. Dus aarzel niet langer als je jouw merk een optimale boost wilt geven. 

16

Webplatforms (Laravel)

‘Automatisering voor efficiëntie

In het hedendaagse zakelijke landschap is efficiëntie van cruciaal belang. Met Laravel ontwikkelen we op maat gemaakte webplatforms die bedrijfsprocessen automatiseren, de productiviteit verhogen en operationele efficiëntie verbeteren. Of het nu gaat om interne workflows stroomlijnen, gegevensbeheer, of klantinteracties faciliteren, we bouwen krachtige, schaalbare oplossingen die inspelen op jouw unieke bedrijfsbehoeften en bijdragen aan je groei op de lange termijn. Ideaal!

14

Business Intelligence

‘Data-gedreven beslissingen

Transformeer je data in inzichten. Wij helpen je met het opzetten van Business Intelligence-oplossingen die je helpen beter geïnformeerde beslissingen te nemen en je bedrijfsstrategie te optimaliseren. Knowledge is power, ja toch! 

12

Web

‘The window to your business’

Een goede en snelle website is tegenwoordig onmisbaar bij het werven van nieuwe klanten en het communiceren met je doelgroep. Als ondernemer ligt je focus uiteraard op het product en je klanten, waardoor alle online activiteiten er soms bij in kunnen springen. We ontlasten je volledig. Design, onderhoud of speciale aanvragen, onze developers kunnen het allemaal. Jouw website is dé digitale representatie van jouw bedrijf. Dat moet er perfect bijstaan en daar kan de Hub voor zorgen!

11

Social

‘Content is fire, Social Media is gasoline’

Social media is niet meer weg te denken voor bedrijven die streven naar succesvolle marketing, merkopbouw en interactie. Een krachtig account biedt zichtbaarheid en bereikt een breder publiek. Communiceer direct met jouw doelgroep waarin je waardevolle feedback ontvangt en een betere klantenbinding creëert. De Hub ontlast je volledig op social gebied, verzamelt de analyse gegevens en laat jouw account organisch groeien zodat jij je kan focussen op anderen dingen. Gevalletje win-win.

15

Websites (WordPress)

‘Jouw online visitekaartje’

Modern Media Hub neemt alle zorgen rondom je website van je over. Als WordPress-experts waarderen we Open Source en benutten we de flexibiliteit en kracht van WordPress om op maat gemaakte websites te creëren die jouw merkidentiteit weerspiegelen. Digitaal in je bedrijf stappen, what in the VR?

13

API Koppelingen

‘Verbind je systemen’

Of het nu gaat om AFAS, Exact, Bullhorn, of elk ander systeem dat je in gedachten hebt, wij zorgen voor naadloze integraties zodat jouw bedrijfsprocessen gestroomlijnd en geautomatiseerd worden. Nooit meer verdiepen in API en z’n mysteries oplossen. Wij gaan full Indiana Jones voor je!