De OneTap Platform ontwikkeld door Modern Media Hub

Speciaal voor wordpress websites en webshops. 

OneTap

Met OneTap kan je succesvol je eigen WordPress website of webshop opzetten, beheren en meer bezoekers genereren.

Door onze slimme automatisering en bulkinkoop bespaar je direct tijd & geld.

Het maakt niet uit of je net gaat beginnen of al een site hebt.

Kom je er even niet uit dan helpen we je bij elke stap van ontwerp tot online marketing. Via de telefoon, chat of e-mail.

Snel en makkelijk zelf aan de slag

Met meer dan 1000 WordPress voorbeeld ontwerpen en “klik & sleep” elementen creëer je zelf in no-time een professionele website of webshop. Kom je er even niet uit, we helpen je graag verder.

Verhuizen van je site

Makkelijk en snel geregeld

We verhuizen je huidige site graag naar een professionele WordPress website of WooCommerce webshop. Zo ben je verzekerd van een toekomstbestendige site en hoef je nooit meer overnieuw te beginnen.

WordPress maatwerk of liever uitbesteden

Hoogste kwaliteit tegen de laagste prijs

Je ontvangt binnen 1 werkdag een scherpe offerte & advies op maat. We denken graag met je mee en leveren maatwerk WordPress websites of webshops van de hoogste kwaliteit tegen de laagste prijs.

Alles in één keer geregeld bij OneTap

Bij OneTap krijg je alles wat je nodig hebt, WordPress hosting, een gratis domeinnaam en business e-mail van 50GB. Daarnaast zijn we jouw aanspreekpunt voor alle online zaken, van design tot online marketing. We bieden professionele ondersteuning per telefoon, e-mail of via de chat. 

Geen onderhoud en technisch gedoe

Wij zorgen op de achtergrond voor alle updates, maken elke dag een back-up, zorgen dat je e-mail werkt en nog veel meer. Zo heb jij meer tijd voor je bedrijf en je klanten.

Gebruiksvriendelijke pagebuilder

Je kiest en sleept alle elementen direct op je website. Je ziet direct een voorbeeld van je al aanpassingen. Automatisch geoptimaliseerd voor allerlei apparaten zoals tablets & telefoons. Maar ook is het mogelijk om per apparaat elementen aan te passen of te verbergen.

Werk met WordPress,'s werelds populairste CMS

Het mag duidelijk zijn dat WordPress het meest populaire CMS ter wereld is. Meer dan 60% van het internet is inmiddels gebouwd met WordPress. De mogelijkheden zijn eindeloos en de techniek is van de hoogste kwaliteit. Leverancier onafhankelijk dus nooit meer opnieuw beginnen als je van design wilt wisselen of gaat verhuizen. Een groot voordeel ten opzichte van leveranciers als wix, foursquare en jimdo.

Bespaar geld met inkoopvoordeel

Je profiteert van maximaal inkoop-voordeel. Onze abonnementen zijn namelijk inclusief de licentiekosten van de beste (betaalde) WordPress plug-ins (functionaliteiten). En inclusief een WordPress updates & onderhoud abonnement. Dit levert al snel een voordeel op van vele honderden euro’s per jaar. Zelfs méér voordeel dan de kosten van ons abonnement.

Onbeperkte mogelijkheden & koppelingen

Door de populariteit van WordPress zijn er inmiddels miljoenen gratis functionaliteiten (plug-ins) te gebruiken. Zo maak je in een handomdraai een koppeling met je e-mail programma, boekhoudpakket, dropship platform, etc.

NEEM CONTACT OP MET ONZE SPECIALISTEN

NEEM CONTACT OP.

Telefoon: 070 217 3119
E-mail: development@modernmediahub.nl

Modern Media Hub is uw bondgenoot in de digitale wereld, met de technologie en expertise om uw systemen te verbinden en uw bedrijf te stroomlijnen.