Hop en Stork

Hop en Stork

Categorie:

Startdatum:

July 2019

Kanalen:

Voor “Hop en Stork” verzorgen we zowel fotografie als webdevelopment om hun merk en online aanwezigheid te verbeteren.

Fotografie: We creëren hoogwaardige foto’s van de producten van Hop en Stork, zoals chocolade, koffie, en andere lekkernijen. Deze foto’s worden gebruikt voor marketingmateriaal, sociale media en de website. Ons doel is om de esthetische aantrekkingskracht van hun producten vast te leggen en klanten te verleiden.

Webdevelopment: We hebben een responsieve en gebruiksvriendelijke website ontwikkeld voor Hop en Stork. De website is ontworpen om een naadloze online winkelervaring te bieden, waar klanten gemakkelijk producten kunnen bekijken, bestellen en afrekenen. We hebben ook e-commercefunctionaliteit geïntegreerd om online verkoop te vergemakkelijken. Daarnaast optimaliseren we de website voor zoekmachines (SEO) om ervoor te zorgen dat Hop en Stork gemakkelijk te vinden is voor potentiële klanten.

Onze doelstelling is om Hop en Stork te helpen hun merk te promoten en online verkoop te stimuleren door middel van aantrekkelijke fotografie en een goed presterende website. We blijven de website onderhouden en optimaliseren voor de beste gebruikerservaring en zichtbaarheid op het internet.

Delen: